El Medusa Festival obri hui el termini per a reservar els 55.000 abonaments de l’edició 2019

1652
Abonaments per al Medusa Festival

El Medusa Festival, que se celebra en la localitat valenciana de Cullera, iniciarà aquest dilluns a les sis de la vesprada a través de la seua pàgina web — www.medusasunbeach.com— la preinscripció perquè tots aquells fans que desitgen obtindre un abonament per a l’any 2019, puguen accedir a la plataforma de compra el pròxim dia 4 d’octubre, únic dia triat per l’organització per a posar a la venda 55.000 abonaments.

El certamen, que celebrarà la seua sisena edició en 2019 entre el 7 i el 12 d’agost disposarà d’una varietat de preus interessant. Els abonaments oscil·laran entre els 30 i els 120 euros depenent del tram de venda, i les entrades VIP es posaran a la venda des dels 150. A més, 15.000 places de zona de descans també estaran a la disposició dels seus clients que decidisquen passar una setmana en les seues instal·lacions.

La venda que es realitzarà el pròxim 4 d’octubre a les 21.00 hores mitjançant la web www.medusasunbeach.com tindrà com a requisit imprescindible estar preenregistrat amb anterioritat en el termini estipulat per l’organització.

D’altra banda, en la nit d’ahir diumenge, el festival comunicava mitjançant les seues xarxes socials el resum del seu cinqué aniversari en un vídeo aftermovie de prop de sis minuts que «revolucionava» les xarxes en mostrar els millors moments de la ultima edició als seus fans.

L’organització subratlla que «el repte de 2019 serà superar un cartell d’artistes» on ja han desfilat les superestrelles David Guetta, Carl Coix, Martin Garrix, Hardwell, Richie Hawtin, Dimitri Hortes & Like Mike, Steve Aoki o Alesso entre molts altres, i marques com Qdance, Circoloco, Ants, Or Vell, Remember Mania.

«Medusa continua creixent, l’afecte del públic és evident i cada any fem passos per a continuar sorprenent els nostres Fans.

COMPARTIR