Mercavalència inclou agricultura ecològica en la Tira de Comptar

1659
ecologicval en mercavalencia

Mercavalència augmenta la seua oferta de producte local en la Tira de Comptar amb l’empresa Ecologicval dedicada a l’agricultura ecològica. Amb esta nova incorporació es dóna resposta a la demanda dels consumidors i consumidores que cada vegada cerquen més este tipus de productes. Este sistema de comercialització, a través de la Tira de Comptar de Mercavalència, garanteix a més el preu més competitiu per al producte ja que és el propi productor, sense intermediaris, qui assenyala l’import.

Des de Mercavalència es treballa perquè esta línia de producte ecològic ara iniciada seguisca creixent per a oferir als mercats municipals i xicotet comerç d’alimentació una oferta variada de productes certificats. “Esta oferta en la Tira de Comptar dóna accés directe als establiments a productes ecològics, sense intermediaris i sense transport, la qual cosa va a beneficiar sens dubte tant al consumidor com als productors” ha assegurat Carlos Galiana, president de Mercavalència.

Segons Regina Monsalve, responsable d’Ecologicval, “comercialitzar ací en la Tira de Comptar els nostres productes fa que es queden a València. Els valencians tenim la sort de poder tindre un producte ecològic de primera qualitat i per mitjà d’este canal curt arriba a tota la ciutat ràpid i a bon preu” En efecte, la majoria de la producció ecològica local s’exporta, poder distribuir-ho en la ciutat sense que encarisca el preu és una antiga reivindicació del col·lectiu.

Ecologicval és una empresa valenciana dedicada al cultiu ecològic en terres recuperades que es trobaven en situació d’abandó. Treballen cultius alternatius i la seua finalitat és demostrar que este tipus d’agricultura és viable. Baix la SAT Llauradors de Somnis realitzen a més una gran labor social. “En València tenim la millor terra, el millor clima i el millor aigua, cal aprofitar-ho per a conrear el millor producte ecològic” assegura Regina Monsalve.

L’empresa Ecologicval participarà també en la mostra De l’Horta a la Plaça que tindrà lloc el diumenge 28 de gener en la plaça de l’Ajuntament de València al costat d’altres agricultors i agricultores de la Tira de Comptar.