Més de 1.000 abonaments gracies a l’opció telemàtica per renovar a través de la xarxa

  702

  El Club registra la magnífica xifra dels 1000 abonats gràcies a la nova manera de renovar el carnet de manera on-line per a la temporada 2019-20.
  Fa poc més d’una setmana que el CD Castelló va presentar la campanya d’abonaments “Cent per cent albinegres”, patrocinada per Giuliani’s Grup Gastronòmic, en el Giuliani’s Ocean Spirit i la resposta de l’afició no ha defraudat. Tal com es va informar en el seu moment, el Club va llançar per a aquesta campanya la principal novetat de la reserva de l’abonament entre l’11 i el 30 de juny.
  Mitjançant aquest procés, que es realitza íntegrament a través de la pàgina web del CD Castelló, es reserva l’abonament fraccionant el seu pagament en dues mensualitats (50% al juny, i el 50% restant al juliol) i el CD Castelló enviarà a casa de l’abonat el seu carnet. A més, aquells que s’acullen a aquesta promoció obtindran un descompte del 5% addicional al qual tenen tots els abonats per a la compra de les noves samarretes oficials del CD Castelló a la Botiga Hummel de la Ronda Magdalena.
  Des de llavors, el CD Castelló ja ha registrat més de 1000 ‘orelluts’ que han efectuat la renovació de forma telemàtica, de manera que s’estalviaran renovar l’abonament de forma presencial a partir de l’1 de juliol. Amb aquesta mesura, el Club busca facilitar al màxim el procés de renovació a l’abonat per a així tractar d’evitar cues i aglomeracions en l’Estadi Municipal de Castalia.
  El CD Castelló cataloga aquesta nova metodologia de renovació com un autèntic èxit i recorda que encara existeix l’opció de reservar el teu abonament on-line fins al 30 de juny. A més, el Club vol agrair públicament la fidelitat d’aquests primers abonats per la seua confiança depositada en aquesta original iniciativa de continuar formant part de la família *albinegra.

  COMPARTIR