Més de 400 bikers arribaran a Morella amb la MedXtrem aquest cap de setmana

1064

La Mediterranean Xtrem arriba a Morella aquest cap de setmana des del 13 fins al 15 d’abril amb més de 400 bikers, uns 300 en la modalitat XTREMbiker i 100 PRObiker. D’aquesta manera, la MTB serà la protagonista del cap de setmana recorrent les sendes i camins de l’orografia morellana, perfecta per a la pràctica d’aquest esport. Cal destacar que aquesta competició genera una elevada ocupació d’habitacions a la ciutat, ja que Morella és l’epicentre d’aquesta.

La MedXtrem es compon de tres etapes centrades en la ciutat de Morella com a punt d’eixida o arribada. Així, la primera jornada de la cursa ix de Castelló fins a la capital dels Ports amb 145 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu de 3.450 metres. La segona etapa recorre el terme municipal de Morella durant 65 quilòmetres. Aquesta és l’etapa més tècnica a causa del desnivell de 2.140 metres acumulats en menys distància. Finalment, la tercera jornada ix des de Morella en direcció a Benicàssim. L’última etapa compta amb un desnivell positiu de 2.480 metres durant 126 quilòmetres que posaran punt i final a la prova. A més, participants de renom com Milton Ramos, Xavi Borràs, Josep Betalú i Roberto Bou competiran en aquesta edició de la MedXtrem.

La regidora d’Esports, Lola Viñals, ha destacat que “la Mediterranean Xtrem és un esdeveniment marcat al calendari esportiu de Morella com una cita en la qual centenars de persones que passen el cap de setmana a la ciutat”. D’aquesta manera, l’edil ha explicat que “cada any participen bikers de primer nivell que fan que cada any aquesta prova siga més coneguda”. Finalment, Lola ha agraït “la inscripció de persones voluntàries, sobretot del club ciclista Piñofijo, els quals ajuden a coordinar la prova en diferents punts”.

També cal destacar que la Mediterranean Xtrem fa que Morella tinga una ocupació molt elevada. Així, Morella aposta cada volta més pel turisme esportiu, tant a l’hora de fer competicions com la gran quantitat de rutes disponibles a la localitat.

COMPARTIR