Més de 700 esportistes es donen cita en la I Concentració Internacional de Judo Alacant

1125

L’alcalde Luis Barcala, el regidor d’Esports, José Luis Berenguer, la campiona olímpica Isabel Fernández i el president de la Real Federació Espanyola de Judo, Juan Carlos Barcos, han supervisat aquesta vesprada la sessió d’entrenaments de la I Concentració Internacional de Judo Alacant, que aglutina a la ciutat a uns 700 judokes que formen part de les seleccions nacionals de 40 països, segons dades de la RFEJ.

La concentració combina esport d’alta competició amb turisme i les nombroses televisions que acompanyen a moltes de les seues seleccions nacionals contribueixen a divulgar la destinació d’Alacant en mercats orientals, com els del Japó o Corea del Sud.

L’alcalde Luis Barcala, al costat del regidor José Luis Berenguer, ha pres la paraula en concloure el treball dels esportistes per a donar-los la benvinguda a Alacant i traslladar-los que la ciutat està sensibilitzada per a proporcionals les millors condicions i que puguen continuar progressant en el seu esforç preparatori de cara als Jocs Olímpics de Tokio 2020.

L’alcalde ha enaltit la implicació de la campiona olímpica alacantina, campiona del món i sis vegades campiona d’Europa, Isabel Fernández, per la seua activitat per a captar per a la ciutat aquest esdeveniment internacional, que es venia desenvolupant cada any, durant les últimes dècades, a Catalunya.

El president de la Real Federació Espanyola de Judo, Juan Carlos Barcos, ha traslladat a l’alcalde i al regidor d’Esports els missatges de satisfacció dels caps d’algunes de les delegacions que participen en aquesta I Concentració Internacional de Judo Alacant. Per a aquests representants, la zona de la dàrsena interior del Port, confrontant amb l’àrea Volvo, on s’evoluciona el treball esportiu els genera “sensació de benestar”.

Alacant ja va acollir el mes de març passat en el poliesportiu municipal *Pitiú Rochel la Supercopa d’Espanya infantil i la Copa d’Espanya cadet de Judo sobre una plataforma amb 6 tatamis. I el Centre de Tecnificació, va albergar en aqueixes mateixes dates el Campionat d’Espanya sènior de Taekwondo

COMPARTIR