Més de 900 consultes diaries a la Tourist Info de Peníscola durant l’estiu

910

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb els quals compta la localitat, durant la temporada d’estiu. Les xifres són “molt significatives” tal com ha valorat l’edil de l’àrea en el consistori, Rafael Suescun, confirmant que la mitjana de consultes ateses tant en mostradors, com a través del correu electrònic i el telèfon, ha ascendit a quasi 900 al dia.

En dies d’alta ocupació, com els dies centrals del mes d’agost, “s’han pogut superar les 1200 consultes fins i tot” ha ampliat el propi edil, felicitant la tasca dels informadors turístics en la pròpia destinació. La xifra total de consultes ateses el mes de juliol ascendeix a 21.710, sent el mes d’agost el de major afluència de consultes, amb un total de 27.464.

El període amb major mitjana de consultes és, no obstant això, el de les Festes Patronals el mes de setembre, que ha registrat entre el dia 1 i el 17 un total de 18.115 consultes, més de 1000 de mitjana al dia.

COMPARTIR