Miguel Poveda durà ‘Lorqueando’ fins a les festes del Salvador d’Onda

1663

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, junt amb Héctor Olaria, gerent de l’empresa BEMUSIC, ha presentat este migdia el concert del Salvador 2018, que portarà a Miguel Poveda, un dels artistes actuals més representatius del flamenc al nostre país, amb el seu gira ‘EnLorquecido’.

“El pròxim 4 d’agost, a les 22.00 hores, el Recinte Multiusos albergarà un concert que es preveu siga tot un èxit, donada l’afició que existix en la localitat pel flamenc i per este tipus d’espectacles. A més, és l’únic concert que l’artista oferirà en la Província, la qual cosa atraurà a veïns de tota la zona, que podran també disfrutar de tots els actes programats amb motiu de les festes en honor al patró d’Onda”, ha destacat Blaya.

Les entrades per a acudir a esta cita ineludible per als amants del flamenc i per a tots aquells que vullguen disfrutar d’un espectacle i una música de qualitat, ja estan a la venda en la web https://www.ticketmaster.es. En esta línia, Blaya ha destacat que “els preus de les entrades per a esta actuació, produïda per BEMUSIC, són els més baixos de tota la gira de Poveda, gràcies als acords que el consistori ha pogut aconseguir amb l’organització”. Així, es poden adquirir entrades que van des dels 28 euros, en la grada general, fins als 45 euros per a entrades amb assentisc reservat en la Zona A.

‘EnLorquecido’ és un projecte de Miguel Poveda que ha sorgit de la investigació sobre l’obra de Federico García Lorca. Este espectacle de dos hores de duració està compost per dotze temes que repassen la trajectòria del poeta granadino i que interpretarà junt amb els seus principals èxits i viatges per diferents estils musicals com el flamenc, la copla i la cançó popular.

COMPARTIR