Mil escolars participen en el concurs de dibuix del parc Ribalta per a celebrar el Dia del Medi Ambient

968

Amb arcs de Sant Martí, amb l’estany i els ànecs de protagonistes, amb el templet i, sobretot, amb els arbres com a protagonistes. Així han dibuixat el parc Ribalta els mil escolars que hui s’han sumat a la celebració del Dia del Medi Ambient a través del concurs de dibuix Parc Ribalta, Biosfera de Castelló. Els escolars castellonencs, xiquets i xiquetes que cursen Educació Primària, i els més majors, xiques i xics del primer cicle de la E.S.O., s’han donat cita als voltants de l’emblemàtic templet del parc castellonenc. L’objectiu, plasmar lliurement en la cartolina la imatge del parc Ribalta, autèntica biosfera de Castelló.
L’Ajuntament de Castelló, El Corte Inglés i Centre Verd han convocat aquest concurs de dibuix a l’aire lliure, un any més, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i amb la finalitat de sensibilitzar als escolars castellonencs en la defensa del medi ambient, al mateix temps que comparteixen una jornada a l’aire lliure amb aquesta ocasió.
Enguany, en què la celebració del concurs ha coincidit plenament amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha aconseguit un rècord de participació aconseguint el miler d’escolars castellonencs inscrits que han reflectit amb els seus dibuixos la seua visió particular del parc més popular de tot Castelló. Han participat 344 estudiants de Primària i educació Especial del col•legi Gaetà Huguet; 125 del Cervantes; 160 del Castàlia; 107 de l’Isabel Ferrer i 50 estudiants de l’IES Caminàs.
José Luis López, regidor de Benestar Social, Joventut i Infància de l’Ajuntament de Castelló ha visitat el parc durant la celebració del concurs de dibuix comprovant personalment el nivell artístic dels treballs. López ha destacat “la importància d’iniciatives com aquesta que ajuden a conscienciar sobre la importància del medi ambient i donen a conéixer el pulmó verd més emblemàtic de la nostra ciutat”.
El concurs se celebra des de fa ja nou anys, una iniciativa d’El Corte Inglés per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, i de seguida va obtindre el suport institucional de l’Ajuntament de Castelló i Centre Verd, en el seu afany per conscienciar als més joves en la lluita pel futur del planeta.

COMPARTIR