Millors projectes socials amb la reunió de les entitats socials de Castelló

  1174

  El regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López, ha compartit amb representants de 20 entitats socials de Castelló una taula de treball de valoració de la jornada de formació Entreteixint.

  López ha destacat “la importància d’aconseguir el treball en xarxa i un espai de reflexió, debat, difusió, sensibilització i formació en temes referits a l’àmbit de la inclusió social, un projecte, sens dubte, en benefici de tota la ciutadania de Castelló”.

  La iniciativa, en col·laboració amb Fundació Globalis, té com a objectiu general generar espais de transmissió d’informació entre entitats, públiques i privades, que permeten programar itineraris de derivació, útils i eficients, per a la ciutadania en general i millorar la comunicació i recursos de les entitats.

  A través de diverses dinàmiques gamificades, que permeten posar en comú els objectius i preocupacions de les diferents entitats socials d’una manera divertida i poc usual, les entitats estrenyen llaços i posen en comú els seus objectius i necessitats per a aconseguir un contacte més directe entre els professionals de l’àmbit social i generar un espai creatiu de trobada.

  La valoració de la formació ha sigut molt elevada, amb quasi un 80% de satisfacció, destacant que, per primera vegada i d’una forma innovadora, s’ha aconseguit l’objectiu de generar interès pel treball en xarxa entre el teixit associatiu de la ciutat.

  Açò ha portat al fet que les associacions consideren necessari crear un espai que permeta exposar tant les necessitats de cadascuna com els recursos que poden compartir amb la resta. Aquesta proposta ja ha sigut arreplegada per diverses de les associacions participants a través de l’establiment d’un acord la fi del qual és la generació d’un document que permeta arreplegar de forma sistematitzada la informació de cada associació i, d’aquesta forma, conèixer els serveis que presta cadascuna.

  COMPARTIR