Morella, candidata a ser Capital del Turisme Rural 2018

1535

Escapada Rural és un important portal web especialitzat en turisme rural i d’interior. Aquest ha realitzat un procés de selecció entre quasi 300 pobles de tota Espanya per a escollir 10 finalistes amb diferents característiques i atractius turístics. D’aquesta manera, Morella destaca pel seu patrimoni arquitectònic i cultural. Així, el castell que corona la ciutat, junt amb les muralles i tots els monuments i història que amaga Morella. També les pintures rupestres de Morella la Vella, declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO, són elements molt importants pels quals Morella opta a ser Capital del Turisme Rural, així com la gastronomia de qualitat i variada amb la trufa negra dels Ports al capdavant i pertànyer a l’associació de Los Pueblos más bonitos de España.

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha agraït “l’elecció de Morella per part d’Escapada Rural com una de les finalistes en la seua campanya, així com tota la difusió que resulta d’aquest tipus d’accions”. A més, l’edil assenyala que “és molt important que una marca tan especialitzada en turisme rural i d’interior com el que tenim a Morella ens haja triat per a ser finalista i optar a Capital del Turisme Rural 2018”. Així, Rhamsés anima a “a col·laborar i participar a través de xarxes socials i aconseguir que es promocione la nostra localitat per a convertir-la en Capital Rural 2018”.

Cal recordar que aquest és un any molt especial per a Morella amb la celebració del 54 Sexenni. La qual cosa, converteix la ciutat en un destí turístic únic. El Sexenni de Morella se celebra del 18 al 27 d’agost i està declarat festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, la qual cosa és un afegit més per a convertir-se en Capital del Turisme Rural aquest any.

Com votar a Morella?
Escapada Rural ha creat una pàgina en la seua web on apareixen les 10 localitats finalistes de la campanya, www.escapadarural.com/capital-turismo-rural. Una volta dins d’aquesta pàgina, cal buscar Morella i clicar en el botó de ‘votar’ on demana el nom i correu electrònic. Aquesta votació està oberta fins al 20 de maig i el 31 del mateix mes es coneixerà la localitat guanyadora a través del Facebook d’Escapada Rural. Finalment, el municipi guanyador acollirà l’acte d’entrega de premis d’aquesta campanya publicitària.

COMPARTIR