Morella estrena una nova plataforma d’ocupació

1554

L’ajuntament de Morella posa en marxa una nova plataforma d’ocupació, dins del Pla d’Ocupació Local, amb l’objectiu de facilitar la comunicació entre aquelles persones que busquen treball i les empreses locals. Així, es tracta d’una eina que enregistra els diferents perfils i publica les ofertes de treball i els currículums. A més, la plataforma també realitza informes de l’estat de l’ocupació i poder traslladar-los al Servei Públic d’Ocupació Estatal.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora d’Ocupació, Mari Carmen Escuder, han presentat el nou servei i han destacat que “aquesta nova plataforma millorarà la comunicació entre empreses i persones demandants de treball, ja que les notificacions són instantànies entre els diferents perfils”. Rhamsés ha remarcat que “l’ocupació és una prioritat que tenim i la plataforma facilitarà i agilitzarà els temps per a obtindre treball en aquesta comarca”.
Mari ha explicat que “per una banda s’enregistren les empreses per a publicar les seues ofertes de treball i, per l’altra, les persones poden penjar el currículum vitae, de manera que la plataforma creua les dades i informa de les novetats a ambdues parts”. L’edil ha recordat que “aquest servei agilitza el treball de publicació d’ofertes i les AODL de l’ajuntament resoldran els dubtes que, tant particulars com empreses, puguen tindre”. Finalment, ha remarcat que “la nova eina també destaca per tindre la informació permanentment actualitzada”.
Cal explicar que el Pla d’Ocupació Local utilitza diferents canals per a informar de les ofertes de treball de Morella i de la comarca. Així, la nova plataforma és un mitjà més per a facilitar la informació i cobrir les ofertes de treball de Morella i la comarca dels Ports, ja que aquesta facilita el contacte entre les diferents administracions que la utilitzen.
Formació i bolletí informatiu PROP a Morella
A més, l’ajuntament de Morella està treballant per a crear dos nous apartats en aquesta plataforma, un sobre la formació disponible a la zona i un altre amb un bolletí del PROP. D’aquesta manera, es pretén que les persones que cursen diferents tipus d’estudis a la comarca puguen treballar en aquesta. Així, també es facilitarà informació per a emprenedors i emprenedores amb el bolletí setmanal a través del PROP.

COMPARTIR