Morella millora els locals de la Gent Gran

1261

Morella millorarà els locals de l’Associació de Jubilats de Sant Blai d’Ortells, l’Associació de Jubilats Mare de Déu del Roser de Xiva, l’Associació de Jubilats Mare de Déu de Vallivana de Morella i el Gremi de la Gent Gran. Així, a través de les ajudes anuals per a manteniment i equipament de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana de manera que es realitzaran diferents reformes en aquestos locals.

La regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “els locals dels jubilats i jubilades han d’estar en les millors condicions per albergar totes les activitats que es realitzen”. L’edil ha explicat que “ens reunim amb les associacions per a saber que necessiten i quines prioritats tenen per a millorar els espais i així demanar les subvencions per a equipar i millorar els locals dels jubilats i jubilades”. A més, ha remarcat que “per a rebre aquestes ajudes, els locals han de ser accessibles a totes les persones amb l’homologació necessària”.

A més, està previst pintar els locals de Morella de l’Associació de Jubilats i equipar les finestres amb cortines. Pel que fa al local d’Ortells, es pintarà la porta d’entrada i una xicoteta reforma del local. Finalment, a Xiva cal pintar l’entrada i incloure mosquiteres en les portes i finestres, així com una reforma en les canals de l’aigua de l’exterior.

COMPARTIR