Morella ofereix el servei de Teleassistencia per persones dependents un any més

1112

L’ajuntament de Morella presta un any més el servei de Teleassistència amb la col·laboració de la Creu Roja. D’aquesta manera, actualment compta amb 57 aparells d’avís de persones majors de 65 anys i cinc de persones menors de 65 anys. Així, aquest servei està funcionant de forma òptima a Morella amb un manteniment permanent i un contacte diari amb la gent que l’utilitza. A més, enguany s’afegeix el servei de Localització de Persones, LoPe, per a aquelles que encara ixen de casa.

L’ajuntament de Morella es fa càrrec el servei de Teleassistència des del 2013, quan la Diputació de Castelló en va renunciar. En aquell any eren 40 usuaris d’aquest servei i actualment en són més de 60.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “aquest servei és molt important per a les persones, sobretot per a aquelles que viuen assoles”. A més, l’edil ha comentat que “és un servei que genera molta seguretat i benestar, ja que és un suport a les famílies, les quals tenen una atenció professional dels tècnics de la Creu Roja”. Així, Malú ha aprofitat per a “agrair als professionals de la Creu Roja la seua ajuda i col·laboració amb l’ajuntament en aquest servei”.

El servei de Teleassistència a Morella es presta depenent de la demanda en cada ocasió i no té un nombre limitat de places. Així, totes les persones interessades a utilitzar aquest servei s’han de dirigir als Serveis Socials de l’ajuntament, des d’on es gestiona aquest.

Cal recordar que el servei de Teleassistència Domiciliària salva vides, ja que consisteix en un senzill dispositiu, a través d’un telèfon, des d’on l’usuari resta en connexió amb la central de Creu Roja i sols polsar un botó, té la resposta immediata d’un operador. Si es tracta d’una emergència s’activen tots els dispositius per atendre a la persona de forma de seguida.

COMPARTIR