Navarro defensa la “capacitat democràtica” de l’Ajuntament de Castelló

  1883
  ajuntament de castello Fernando Navarro

  El portaveu de Unides Podem Castelló demana «canvis estructurals» a la economia i apel·la a la transició ecològica com a motor de la reactivació econòmica.

  El portaveu d’Unides Podem a l’Ajuntament Castelló, Fernando Navarro, ha defensat en el Ple Municipal d’aquest dimecres «la capacitat democràtica i política» de l’Ajuntament per a fer front a la crisi econòmica per la covid19 i ha situat la transició ecològica com un motor de la recuperació econòmica.

  Navarro ha intervingut en el Ple telemàtic en el debat entorn de la situació de l’emergència sanitària i l’aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit. «Amb l’aprovació d’aquests reconeixements, ometent els reparos d’alguns de la intervenció, s’ha demostrat la capacitat democràtica i política de l’Ajuntament; no cal conformar-se o pensar que no és la nostra competència o no tenim capacitat; cal ser ambiciós per a portar a terme les millors idees perquè aquesta ciutat puga tirar avant», ha afirmat.

  Navarro ha explicat que l’«impacte social» per la covidd19 serà «enorme» i ha defensat canvis «estructurals» i, en aquest sentit, ha instat a creure en la política «com un esforç col·lectiu, democràtic, com a institució que té capacitat per a protegir a la societat».

  Així mateix, ha advocat per «canvis estructurals» per a espentar a la reactivació econòmica. Ha esmentat la proposta del president del Govern, Pedro Sánchez, respecte a un nou impost del C02 que finance la recuperació, i en aquesta direcció, ha recordat que la Regidoria de Transició Ecològica que dirigeix ha presentat el Pla Castelló en Verd que situa a la transició ecològica com una palanca per a impulsar l’economia. «Caldrà modificar moltes coses, però no podem resignar-nos»

  COMPARTIR