Nou fitxatge del CD Castelló: Carles Salvador

  753

  Arriba el primer fitxatge de Castelló per al CD Castelló. El migcampista Carles Salvador Vidal torna al seu Castelló de la Plana natal per a jugar en l’equip de la seua ciutat les pròximes tres temporades.
  Nascut el 17 de setembre de 1990 en la capital de la Plana, Carles Salvador arriba al CD Castelló per a exercir un paper protagonista en els esquemes d’Óscar Cano en el centre del camp ‘orellut’, i està cridat a ser un jugador important que segur donarà que parlar en Castalia.
  Format en les categories inferiors del Vila-real CF, CD Castelló i València CF, Carles es va estrenar en Segona B en la temporada 2011-12 amb el València Mestalla, i des de llavors el migcampista compta amb quasi 20.000 minuts en la divisió de bronze.
  Carles Salvador ha sigut un fix allà on ha estat: València Mestalla, Olímpic de Xàtiva, Alcoià (on va coincidir amb el tècnic Óscar Cano) i finalment en el Logroñés, d’on arriba procedent de disputar la promoció d’ascens a Segona Divisió.
  El tècnic albinegro qualifica a Salvador com “un jugador que es desembolica com a migcampista. Pot jugar com a únic pivote o compartint espai amb un altre company”. A més, Cano assenyala que és “un jugador de gran intel·lecte que li permet situar-se sempre en l’espai correcte per a obtindre avantatges en la circulació de pilota”.
  El preparador ‘orellut’ destaca “a nivell d’execució, la senzillesa amb la qual atorga avantatges als següents de receptors”. No exempt de sacrifici defensiu, Cano afig que Salvador “actua anticipant allò que succeirà per a tancar espais als adversaris”.

  COMPARTIR