Noves confirmancions per l’Arenal Sound 2018

1290

El cartell de l’Arenal Sound va completant-se a mesura que ens acostem a la data de la seua celebració. Al llarg d’estos primers mesos de l’any anirem coneixent els noms dels grups que participaran en l’esdeveniment de Burriana. Esta setmana hem conegut que arribaran grups com The Sound of Arrows, Lágrimas de Sangre, Muerdo, Sexy Zebras i Space Elephants, que oferiran els seus concerts en els escenaris de la platja de l’Arenal.

The Sound of Arrows és un grup suec de música electrònica, format per Stefan Storm i Oskar Gullstrand, que utilitzen els sintetitzadors per a crear cançons originals i optimistes. Lágrimas de Sangre és un grup de rap combatiu, que unix els estils rock i reagge a les seues composicions. Muerdo és el cantant Pascual Cantero, amb temes molt pròxims als assumptes socials, però amb ritmes urbans i llatins. Per la seua banda, Sexy Zebras arribaran una vegada mes al festival castellonenc amb la seua nova gira i el propi faran Space Elephants, un dels grups que no sol faltar a la cita estival burrianera.

A poc a poc anirem coneixent a més participants a un dels festivals que més públic reunix durant l’estiu de Castelló i que mai defrauda.

COMPARTIR