Onda augmenta les consultes en l’oficina de turisme del castell aquest estiu

994

L’estiu torna a deixar bones xifres de visitants a la localitat d’Onda. Tant és així que, durant els mesos de juny, juliol i agost, prop de 7.500 persones s’han acostat al punt d’informació que se situa en el castell per a conèixer els recursos turístics de la localitat, així com arreplegar informació sobre el monument més important de la ciutat. L’any passat, aquestes visites es van xifrar en 4.600. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet destaca que “són unes bones xifres que es poden atribuir al bon treball que es porta a terme des de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde, Ángel Badenas. El departament ha estat treballant durant tot l’any per a posar en valor els múltiples encants culturals i naturals que té Onda, per exemple, participant en algunes de les fires més importants del sector. Des de l’inici de la legislatura, aquest equip de govern ha apostat per la diversificació de l’economia i pensem que el sector turístic és una bona font de recursos per als negocis locals, les xifres ens certifiquen en aquesta aposta i ens animen a seguir treballant en aquesta direcció”.

A més, d’aquestes consultes en el castell, cal destacar que unes 1.700 s’han dut a terme per persones procedents d’altres països, per la qual cosa es pot observar una tendència al fet que la promoció està funcionant i les accions engegades per l’equip de govern estan resultant atractives per als possibles visitants. “La posada en marxa de la zona d’autocaravanes ha sigut un al·licient per a augmentar les visites a la localitat i atraure a un tipus de públic en concret. A més, esdeveniments com la Fira Medieval han servit de gran atractiu per a incrementar el nombre de persones que es van acostar a Onda i es calcula que prop de 20.000 persones van acudir durant aquestes dates a la localitat, amb un impacte econòmic de més de 500.000 euros”, comenta Huguet.

“Onda està sent triada, cada vegada més, per visitants que busquen viure noves experiències a través del turisme actiu, paratges naturals o rutes de senderisme. L’enclavament privilegiat on està situada, el seu patrimoni històric i cultural, i totes les activitats que ofereix per al turista, fan d’Onda un dels municipis d’interior que més interès està despertant en la província, com pot veure’s en les fires de Turisme en les quals l’Ajuntament d’Onda està participant i amb les xifres que estem obtenint en comparació d’altres municipis de la província”, ha conclòs l’alcalde Ximo Huguet.

COMPARTIR