Onda escolta les propostes dels professionals en les fires comercials

1101

L’Ajuntament s’ha reunit amb els comerciants d’Onda per a escoltar les propostes d’aquests de cara als esdeveniments comercials que se celebren a la localitat en col·laboració entre el consistori i aquestes empreses locals. Així, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat en finalitzar una d’aquestes trobades aquesta setmana, que “des que Ximo Huguet és alcalde, l’equip de govern ha escoltat sempre les peticions dels empresaris i comerciants d’Onda. Per a nosaltres és molt important saber què opinió té la ciutadania referent a les millores que es poden aplicar en la ciutat i sempre farem el possible per dur-les a terme. En el cas de les fires, anem a estudiar, a petició dels establiments que les impulsen, els horaris d’obertura i tancament, el termini de sol·licitud per als participants o les diferents activitats a realitzar, entre altres exemples, com hem parlat amb ells”.

Cal recordar que gràcies a aquestes trobades amb els comerços i a l’escolta de les seves propostes, el consistori ja va decidir canviar d’ubicació en 2015 el Mercat de Nadal i traslladar-ho al Raval de Sant Josep. Tal com ha indicat Badenas, “aquest trasllat es va fer efectiu a petició dels comerços que participen en la fira i, segons ens han explicat, estan molt satisfets amb la modificació, ja que ha augmentat l’interès”.

Així mateix, Badenas ha recordat que l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix “està en contacte permanent amb aquests comerços per a escoltar totes les seves propostes, tant de les fires com en altres aspectes” i ha conclòs dient que “per a Onda és molt important aquest tipus d’esdeveniments que es desenvolupen a la localitat, ja que signifiquen un bon aparador per als visitants que, a través d’una d’aquestes fires, poden conèixer millor els encants d’Onda. A més, signifiquen un impuls a l’economia local, ja que els comerços de la nostra ciutat són els que exposen els seus productes a una major quantitat de públic”.

COMPARTIR