Onda millorarà els seus polígons industrials per atraure noves empreses a la localitat

732

L’Ajuntament d’Onda ha impulsat una modificació d’usos i volumetries en els 12 polígons industrials de la localitat per a facilitar que les empreses puguen instal·lar-se en ells i que totes obtinguen unes condicions òptimes per al seu creixement. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “des de l’àrea de Dinamització Econòmica i Territori que dirigeix el tinent d’alcalde, Ángel Badenas, s’han impulsat aquests canvis per a atraure a noves companyies al nostre terme municipal i afavorir les condicions de les quals ja existeixen”. Així, atenent les necessitats dels emprenedors, l’equip de govern ajuda a expandir-se a les empreses locals, al mateix temps que àmplia el ventall d’indústries que poden assentar-se a Onda per a generar majors oportunitats de treball. “Es tracta de facilitar al màxim la creació d’economia en la nostra localitat, com venim fent des de l’inici de la legislatura, ja que és una de les prioritats del nostre govern”, ha assenyalat Huguet.

En aquest sentit en el mes d’abril ja es va iniciar, mitjançant decret d’alcaldia, la tramitació per a constituir l’òrgan ambiental i territorial municipal i la comissió d’avaluació estratègica de plans i programes. A més, en el Ple del passat mes de juny es va aprovar en reglament d’organització i funcionament d’aquesta comissió. “Amb aquestes accions vam demostrar que aquest equip de govern treballa perquè la ciutadania cada vegada compte amb més oportunitats per a treballar en la seva ciutat. Sabem de la importància que té per a les persones comptar amb una ocupació per a poder tenir accés a una vida digna i no anem a escatimar esforços per a, dins de les possibilitats i les competències del consistori, dinamitzar l’economia local”, ha assenyalat Huguet.

Finalment, l’alcalde ha indicat que “per a l’equip de govern la indústria constitueix el principal actiu econòmic de la nostra ciutat, en els últims anys hem iniciat accions que han fet que es reactive el nostre teixit empresarial que s’ha vist reflectit en un descens de les xifres de l’atur en més d’1.200 persones des que iniciem les tasques de govern en 2015, passant d’aproximadament 3.000 a les 1.800 de l’actualitat. Així mateix, treballem a diversificar aquesta economia però sabent de la importància de la indústria per a Onda, ja que segueix sent el motor de l’activitat en la nostra localitat”.

COMPARTIR