Onda ratifica el seu impuls turístic i tanca la Pasqua amb excel·lents xifres de participació

1035

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha fet balanç de les xifres de visites que ha rebut la ciutat, així com de la participació que s’ha produït en totes les activitats que ha programat l’Ajuntament per a Pasqua i Setmana Santa. En aquest sentit, s’ha mostrat molt satisfet i ha qualificat d’excel•lents les dades que ha recaptat la Tourist Info gràcies a la bona gestió de l’actual equip de govern. “Onda ha donat per finalitzat aquest període festiu amb unes dades turístiques molt positives, que han deixat un alt impacte econòmic en la ciutat. El bon temps, que ha regnat en quasi tot aquest període, i una agenda cultural i d’oci carregada d’esdeveniments, ha animat tant a veïns com a turistes a gaudir dels encants i activitats que proposava Onda. Només el castell ha rebut unes 3.500 visites en aquests dies”, ha assenyalat Huguet.

L’actual equip de govern no cessa en la seva constància de mostrar les diferents possibilitats culturals, d’oci, patrimonials i de turisme actiu que Onda posseeix. A més de proposar diverses accions per a atraure visitants a Onda, també ha dut a terme activitats per a fomentar el comerç local, aportant propostes lúdiques i culturals dirigides als veïns del municipi. Així, s’ha pretès involucrar a veïns de diversos barris amb activitats per als més joves al Casal Jove, al paratge del Salvador, la plaça 8 de març i al parc de la Ceràmica.
D’altra banda, en una aposta per promocionar el castell i el centre històric, l’àrea de Dinamització Econòmica ha organitzat diverses accions. S’ha realitzat per primera vegada el festival ‘Ple de titelles’, una mostra amb la qual moltes famílies onderes i de municipis veïns van gaudir de tallers i obres teatrals. A més, Onda va rebre multitud de persones arribades d’altres ciutats, que van participar en les visites teatralitzades.

També, durant aquest període, Onda ha albergat el XII Torneig de la Ceràmica, que ha suposat un impacte econòmic de 80.000 euros en la ciutat. “Aquest esdeveniment esportiu de primer nivell no solament va atraure a milers de de visitants a la ciutat. A més va generar més de 250 pernoctacions en els hotels”, ha recordat Huguet.
A tot açò cal sumar altres esdeveniments que van completar la programació municipal com són la ‘Pasqua Taurina’, que ha atret a Onda a multitud d’afeccionats als bous; i la ‘Pasqua Sonora’, que ha omplert de música i festa la ciutat, i és un punt de trobada per a veïns de tota la província.

COMPARTIR