Onda reforça els serveis de neteja amb nova maquinària sostenible

  1250
  Onda nova maquinaria neteja viaria

  L’Ajuntament d’Onda ha incorporat nou material per millorar el servei de neteja de la via pública en la localitat. El tinent d’alcalde de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha informat que el consistori ha aconseguit introduir millores en el contracte de gestió del servei de “Recollida de residus sòlids urbans” després d’aprovar-se en una sessió plenària l’última pròrroga de l’acord signat amb l’empresa concessionària Foment de Construccions i Contractes (FCC).

  Badenas, amb l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, han conegut a través de l’empresa una part de la nova maquinària que ja està a la disposició de l’Ajuntament per a la neteja viària. “En aquesta ocasió s’han incorporat una ‘barredora-aspiradora‘ 100% elèctrica, optant per l’opció més sostenible per al medi ambient i complint amb una de les peticions d’Onda Sí Se Puede; una ‘barredora autopropulsada‘; un camió de càrrega lateral; un vehicle per a la recollida de voluminosos; i 150 contenidors d’1.000 litres i altres 250 de 3.200 litres”, ha concretat Badenas.

  D’aquesta manera, l’actual equip de govern reforça els serveis de neteja amb nova maquinària sostenible sense que suposi cap cost addicional per als veïns d’Onda. “L’aposta d’aquest equip de govern és millorar dia a dia un servei que en l’anterior legislatura es va veure reduït substancialment. És per això que no només hem fet tot el possible per aconseguir ampliar i millorar el servei que s’ofereix en l’actualitat. A més, amb aquesta maquinària nova, embellim la imatge de la ciutat optant per la via més sostenible i contribuïm a millorar la qualitat de vida dels ciutadans d’Onda sense que el consistori hagi de pagar més per això”, ha assegurat el tinent d’alcalde.

  Finalment, Badenas ha destacat que “tots els contenidors seran serigrafiats amb el lema ‘Onda neta és cosa de tots’, amb l’objectiu d’aconseguir conscienciar a la ciutadania i buscar la col·laboració de tots els veïns del municipi per mantenir una ciutat neta”.

  COMPARTIR