Onda viu la celebració del centenari del València CF

798

La localitat d’Onda ha acollit els actes del centenari del València Club de Futbol a la província de Castelló durant el dia de hui al Recinte Multiusos amb una gran quantitat d’activitats per a tots els públics en ‘Un Sentiment Etern Tour’ que organitza el propi club al costat de l’Ajuntament d’Onda i que s’allargarà durant la nit i la jornada de demà diumenge. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha assistit a aquests actes al costat del regidor d’Esports de la localitat, Francisco Chalmeta; al costat d’Enrique Saura i Salva Ribes, exjugadors del València CF nascuts a Onda; i Vicente Collado, president honorífic de la Penya Valencianista. Huguet ha comentat que “és un orgull per a nosaltres acollir aquesta celebració i vull agrair a l’organització que haja confiat en Onda per a dur a terme aquest esdeveniment, que consolida la nostra població com una ciutat capital d’esdeveniments esportius, una marca que estem potenciant des de l’àrea d’Esports, que gestiona Chalmeta, però també de forma transversal des de tot el consistori. Onda serà l’única població de la província que acollirà aquest esdeveniment i està sent tot un èxit de participació”.
L’organització ha dissenyat una sèrie d’activitats per a tots els públics que se celebraran en un recinte de més de 1.500 metres quadrats a la zona del Recinte Multiusos, on s’ha pogut gaudir amb una exposició en la qual es fa un recorregut pels 100 anys d’història del Club, a més de les rèpliques de l’últim títol de Copa del Rei en 2008 i la de LaLiga de 2004, on els aficionats han pogut fotografiar-se per a tindre un record únic. A més, s’han instal·lat jocs infantils, pintacares, un camp inflable d’Adidas, joc de punteria amb la gentilesa d’Energia Valencianista, videoconsoles amb FIFA19 d’EA Sports, un escenari sobre el qual giren els esdeveniments principals, amb música, concerts de bandes locals… Per a aquesta nit està prevista l’actuació de l’Onda Big Band, i animació, a més de moltes sorpreses més, acompanyades per la zona de bar Amstel i Coca-Cola, i zones de restauració en les quals ha col•laborat l’associació local Hosturionda.
Aprofitant l’esdeveniment, emmarcat dins de les celebracions del Centenari del València CF, també s’ha homenatjat els exjugadors del València CF nascuts a Onda, com Enrique Saura, Salvador Ribes, i a Pepe Sastre ‘in memoriam’, criat en la localitat. Així mateix, també ha estat present durant tot el matí i la vesprada la mascota del club i diversos ambaixadors i llegendes del Club amb els quals tots els valencianistes han pogut tindre uns segons per a fotografiar-se, a més de poder comprar articles oficials en la zona de Tienda VCF.
“Aquest tipus d’esdeveniments són un impuls perquè vinga gent d’altres poblacions i gaudi no solament d’aqueixes activitats que hi ha relacionades amb el centenari del club, si no que puguen conèixer el nostre centre històric, els nostres museus, el ric patrimoni cultural i natural que tenim, així com la nostra gastronomia. Per això, m’agradaria convidar a aquelles persones que ho desitgen que s’acosten també durant la jornada de demà per a conèixer millor la nostra localitat, que els rebrà amb els braços oberts”, ha conclòs Huguet.

COMPARTIR