Onze empreses alacantines acudeixen a MEDSEA de la mà del Patronat de turisme

1409

El Patronat Municipal de Turisme i Platges, que dirigix la regidor socialista Eva Montesinos, acudix per segon any consecutiu al Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques (MEDSEA) que se celebra des de hui 16 fins al 18 de març en IFA. L’Ajuntament d’Alacant ha habilitat un estand de grans dimensions que compartirà amb onze empreses vinculades a la nàutica.

MEDSEA és una bona oportunitat per a donar a conéixer les novetats i nous servicis nàutics que s’oferixen a Alacant tant a turistes com entre els propis residents. L’estand que ha muntat el Patronat està dissenyat amb material audiovisual d’acord amb el públic a qui es dirigix. En esta edició seran onze les empreses que estaran en el mostrador habilitat per Alacant Turisme, enfront de les nou que van acudir en la passada edició.

Les empreses que compartiran l’espai habilitat per Turisme són: Real Club de Regatas de Alicante; GISED buceo; Aventurero Catamarán; Aquaventura; CH Prácticas; Club Náutico Alicante Costa Blanca; Escuela Náutica Aloha; Cenáutica; Energy Wellness Club ; Alijetset i Jet Dream Adventure.

MEDSEA naix amb la idea d’atorgar-li a la província d’Alacant i a la Costa Blanca la Fira d’Activitats Aquàtiques que es mereix i que tant esperava i demandava el sector. Amb el mar com a escenari, MEDSEA aglutina totes les activitats en què les persones estan més en contacte amb el mig i de la manera més natural, encara que, això sí, aprofitant nous materials i tecnologies però respectant el mar i tractant de molestar com a mínim possible als seus habitants. Per això en este saló tenen cabuda el submarinisme, snórkel, apnea o el caiac mar, així com el surf i totes les seues variants com kite, wind, paddle, etc.

MEDSEA arreplega una àmplia oferta d’activitats paral·leles entre les que destaquen seminaris de biologia marina; workshops d’apnea i fotografia aplicada al busseig; conferències sobre busseig tècnic; novetats de materials en surf, caiac i en busseig, entyre una altra sèrie d’interessants activitats. L’horari de la fira és de 16.00h a 20.00h el divendres 16 i de 10.00h a 20.00h. el dissabte 17 i diumenge 18. El cost de l’entrada és de 5 euros en taquilla, 3 presentant el bo descompte que es poden descarregar en pàgina web de la fira, i 2 euros comprant l’entrada de forma anticipada.

COMPARTIR