Aconsegueix el millor pa professional amb la maquinaria per a panaderia de Colbake

984
Maquinaria per a panaderia Colbake

Desde Colbake volem ajudar-te a aconseguir un pa de forn professional. Amb la nostra maquinaria panadería podràs aconseguir uns resultats de qualitat.

Per a realitzar de forma satisfactòria el pa hauràs de seguir els passos següents: pastat, divisió, bolejat, format, fermentació, repòs i enfornat. I tenim una bona notícia per a tu, amb les màquines per a panadaria de Colbake podràs realitzar tots estos passos d’una manera més neta, fàcil i ràpida.

No per usar maquinària per a panaderia els teus pans deixaran de ser tradicionals. La tecnologia avança i els professionals del pa ho saben i aprofiten l’oportunitat de millorar les seues elaboracions amb la maquinaria panadería.

A l’hora de realitzar tots els processos de fabricació del pa podràs utilitzar les nostres màquines. En primer lloc necessitaràs saber la quantitat de massa que necessites per a elaborar les boles de pa, en aquest cas, el teu millor aliat és la pesadora masa de pan. La seua funció és dividir la massa en porcions per a facilitar la resta del procés de fabricació del pa.

Posteriorment necessitaràs donar-li forma a la massa i amb la heñidora masa de pan podràs crear boles de massa perfectes, sense irregularitats. Aconseguint una superfície homogènia que permet la correcta fermentació de la massa.

Una vegada tingues elaborades les boles és l’hora de la fermentació de la massa, i per a aquest pas necessitaràs una cámara fermentación panadería on poder deixar reposar la massa, a una temperatura i humitat adequades per a no danyar l’elaboració.

I finalment, abans de ficar la massa en el forn, necessitarem donar-li forma de barra de pa a la massa que teníem fermentant. Per a això necessitarem la formadora barras de pan, aquesta màquina és l’encarregada de fer que la massa prenga la forma del producte final i passen al forn per a convertir-se en les barres de pa que es venen i que el client final gaudirà a la seua casa.

COMPARTIR