Pablo Roig s’apunta al I Campus David Cubillas

  755
  rhdr

  El futbolista del CD Castelló s’ha acostat aquest matí al Javier Marquina per a visitar el campus del seu company albinegre.
  El Javier Marquina ha acollit per quart dia consecutiu a més de cent xiquets i xiquetes amb motiu de la primera edició del Campus David *Cubillas. Si el dimarts i dimecres van acudir el porter Álvaro Campos i l’ex futbolista orellut Enrique Sampedro, respectivament, hui ha sigut el torn d’un futbolista criat en la Pedrera del CD Castelló que ja sap el que és defensar la samarreta albinegra del primer equip: Pablo Roig.
  El futbolista castellonenc va començar la temporada en el filial *albinegro i va debutar amb el primer equip la temporada passada en el primer partit de lliga de Segona B de la mà de Sergi Escobar. No obstant això, el seu rol va començar a ser important amb l’arribada d’Óscar Cano, quan es va convertir en un recanvi regular, fins i tot de titular. De fet, per a la campanya 19/20 el Club ja va oficialitzar que formarà part del primer equip en Segona B.
  Els xiquets i xiquetes del campus han rebut a un futbolista de la Pedrera del CD Castelló que els ha explicat el camí que ha hagut de recórrer per a aconseguir la meta del primer equip, un somni per a les més de cent joves promeses de l’I Campus David Cubillas. El campus, patrocinat per Salut Dental Monfort i gràcies a la col·laboració del Sant Pere, la Diputació de Castelló i el Patronat d’Esports promet més sorpreses en els dies restants.

  COMPARTIR