PEÑISCOLA FROM STAGE planifica la seua tornada a escena a principis d’estiu i avança ja als seus primers confirmats.

733

Peñiscola From Stage confirma alguns noms del cartell per a aquesta temporada, avançant les seues dates des del 23 de juny fins al 3 de juliol de 2022. Com a primeres confirmacions es troben Miguel Ríos i Baró Roig, dues icones de l’escena rock nacional que en les seues respectives gires de comiat passaran per Peñiscola com a úniques dates a la província de Castelló. D’altra banda, el follet d’Estrella Morente, que mai deixa indiferent, i l’humor d’Estirant El Xiclet, també es gaudirà en el festival de l’estiu.

Humor, gires de comiat, artistes amb dates exclusives a la província de Castelló… Peníscola From Stage, el festival que patrocina l’Ajuntament de Peníscola i que organitza BeMusic i Mediterrani, ja està planificant l’agenda d’artistes per a completar el seu cicle d’actuacions i donar llum verda a una de les grans cites musicals de l’estiu en la qual serà una de les seues edicions més esperades.
Després de dos anys amb grans limitacions d’aforament i d’exigents protocols sanitaris, el festival promet aquest 2022 una edició especial protagonitzada per artistes de tots els gèneres i amb actuacions pensades per a diversos públics, acostant als veïns de Peníscola la millor oferta cultural.
Novament, la platja Sud de la localitat costanera es convertirà en un escenari ideal, amb una graderia a l’aire lliure enfront de la mar, per a gaudir de la millor oferta musical a la vora del Mediterrani.

Les primeres confirmacions de Peníscola From Stage

La present edició del PFS obrirà les seues portes el 23 de juny amb les líders en la plataforma Podium Podcast: Victoria Martín i Carolina Iglesias. Ambdues presentaran l’el seu xou que ha aconseguit SOLD OUT en els millors teatres del país, “Estirant el Xiclet”, amb el qual segur arranquen la riallada al públic assistent.
El segon confirmat enguany és el gran pioner del rock espanyol Miguel Ríos. L’icònic cantant visitarà Peníscola el dia 24 en el seu únic concert a la província dins de la seua gira de comiat i tornarà a entonar algunes de les seues cançons més famoses, vertaders himnes musicals per a diferents generacions.
Baró Roig també se suma al cartell del Peníscola From Stage. La mítica banda d’heavy metall va anunciar també que deixa els escenaris i amb motiu d’aqueix adeu no han dubtat a formar part del festival castellonenc. El seu concert serà dia 26 de juny.
Com tots els anys, el festival promet nits de pur flamenc. Així, aquesta edició comptarà amb una de les grans dives del cante i l’art flamenc: Estrela Morente. L’artista serà una de les grans protagonistes de la present edició acostant la seua sensibilitat i el seu art en viu el pròxim 3 de juliol.

Les entrades podran adquirir-se a través de web oficial del festival, www.peñiscolafromstage.com

Pròximament, més confirmacions.

En pròximes dates, el PFS anunciarà nous artistes que completaran el cicle d’actuacions obrint-se al seu torn el període de venda d’entrades. Tot comença a rodar perquè la tercera edició del PFS siga un vertader èxit, una cita que promet emocions intenses en estils per a tots els públics i gustos.

COMPARTIR