Peníscola i l’AVT promocionaràn el turisme cinematogràfic de la ciutat

757
firma conveni peniscola avt

En el matí d’ahir l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, han efectuat la signatura del conveni de col·laboració entre ambdues institucions per a la realització del Pla de Promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana.

És objectiu comú d’ambdues administracions el desenvolupament i la promoció del sector turístic de Peníscola. Per això, l’AVT subvencionarà a l’ajuntament amb un import de 100.000 euros perquè aquest pose en marxa aquest pla. D’acord amb el conveni, el consistori s’ha compromés a dur a terme una sèrie d’accions promocionals i de màrqueting per un import de 100.000 euros. Aquestes consisteixen en la realització d’articles de marxandatge, guies, actuacions de show cooking a càrrec dels cuiners locals de “Plats de Cinema”, execució d’accions de street màrqueting i de premsa, així com accions dirigides al turista a la ciutat com la programació de visites guiades tematizadas, entre uns altres.

Accions contra l’intrusisme en allotjaments turístics

Martínez i Colomer també han procedit aquest matí a la signatura del conveni que estableix les Bases de Col·laboració conjunta d’ambdues administracions per al desenvolupament d’accions contra l’intrusisme i la competència deslleial en l’allotjament turístic. Amb la rúbrica del document, Peníscola s’ha convertit en el primer municipi de la província de Castelló a sumar-se a la iniciativa. El secretari autonòmic de l’AVT ha felicitat a Peníscola per la incorporació i ha enunciat que és primordial “vetlar per la qualitat de l’oferta del producte turístic emparant els interessos de la patronal d’empresaris del sector i els recursos turístics, així com els drets dels usuaris”.

D’aquesta forma, la Secretaria Autonòmica de l’AVT elabora un pla d’inspecció, és a dir, un instrument per a evitar les activitats turístiques clandestines i la competència deslleial. L’objectiu d’aquest pla és supervisar, controlar i verificar el compliment de la normativa turística. L’alcalde, Andrés Martínez, ha subratllat “la importància de protegir als ciutadans que compleixen amb la llei i que aposten diàriament per la qualitat en els allotjaments turístics del municipi”.

COMPARTIR