Pixeltiming, una empresa de Castelló referent a tot el món

867
Pixeltiming equipamiento para karting

Les pistes de karts s’han convertit en una de les opcions d’oci més importants per als afeccionats als esports del motor. Conduir un kart ofereix les sensacions que es poden tindre en un circuit de carreres professional, encara que a petita escala. Les instal·lacions que es poden trobar en una pista de karts permeten oferir ixa descàrrega d’adrenalina per a gaudir d’un matí o una vesprada repleta d’emoció.

Les pistes de karts han d’estar ben equipades, amb tots els elements de seguretat necessaris perquè les carreres siguen una cosa emocionant, però totalment segures. També es requereix que les instalaciones de pistas de karts tinguen dispositius per a mantindre informats als participants sobre totes les dades que es poden necessitar per a traure el màxim rendiment a les seues carreres.

Equipament de referència per a kartings a Castelló

Tot aqueix equipament està present en els kartings de tot el món, i molt d’aquestos elements de control de marcadores y pantallas para karts tenen el seu origen a les Alqueries. En el Polígon Ull Fondo de la població de la Plana Baixa es troba Pixeltiming, una empresa que es dedica a dissenyar, fabricar i instal·lar els elements necessaris perquè els kartings funcionen amb la màxima rendibilitat.

En Pixeltiming s’encarreguen tant de dissenyar els hardware para la pista de karting que veiem en el circuit com de fabricar-los i instal·lar-los perquè els corredors puguen trobar la informació necessària. Perquè tot funcione correctament, també realitzen el diseño y programación del software para karting necessari perquè tot funcione correctament.

Pixeltiming equipamiento para karting

La gestión integral para karting també és necessària, així que Pixeltiming s’encarrega també de dissenyar els dispositius per a realitzar una correcta gestió del negoci del karting. Des de punts de venda per a karting fins a les pantalles on es pot mostrar el resultat de cada carrera, passant per dispositius per a la gestió dels clients, serveis de gestión de carreras de karts i tot el necessari per a traure el màxim rendiment del negoci de karting.

Pixeltiming ofereix totes les solucions necessàries per a la gestión integral para karting, amb dispositius que poden registrar totes les dades de cadascun dels karts de la pista, amb temps, posició i la resta de dades que es necessiten per a tindre’l tot controlat.

A més, Pixeltiming ofereix elementos de seguridad para karting com són els transponders de paro karting, que permeten interrompre la carrera com a mesura de seguretat, entre altres elements que garanteixen la seguretat de les carreres de karts.

Pixeltiming és una empresa referent a nivell mundial en el món del karting i els seus productes estan presents en diversos països. L’empresa de Castelló ofereix tota la informació sobre els seus productes i desenvolupaments en la seua pàgina web, Pixeltiming, on pot trobar totes les soluciones tecnologicas para karting.

COMPARTIR