Porcar presenta la 2a edició del cicle ‘Nits a l’Ermita’

781

L’Ermita de la Magdalena serà l’escenari de les actuacions musicals i artístiques que començaran el dia 22 de juny

El regidor d’Ermites de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat en roda de premsa la programació de la 2a edició de ‘Nits a l’Ermita’, un cicle que combina la música, la poesia amb l’entorn de l’Ermita de la Magdalena. Les actuacions començaran el dissabte 22 de juny a les 22.30 hores i s’allargaran durant els mesos d’estiu a la mateixa hora amb l’última actuació programada per al dissabte 31 d’agost.

“Aquest és el segon any que podrem gaudir del cicle complet de ‘Nits a l’Ermita’ durant els dissabtes d’estiu, un espectacle en un entorn immillorable com és l’Ermitori de la Magdalena. Convidem a tots els castellonencs i castellonenques a gaudir les nits d’estiu d’una manera diferent en un entorn tan arrelat a la nostra ciutat” ha expressat Porcar.

El cicle ‘Nits a l’Ermita’ començarà el dissabte 22 de juny amb la nit de poesia de la mà de ‘El Pont’, on es llegiran una sèrie de poemes a càrrec de membres integrants de la cooperativa. Seguidament, per al dia 6 de juliol, la compositora Xiomara Abello posarà el ritme presentat el seu primer treball com a cantautora “Entre teles”, un recull de temes que parlen de vivències, emocions i vida.

Per al 20 de juliol, està programada la nit de música mediterrània amb Andrés Belmonte, un flautista centrat en la música àrab i turca que amb el seu disc ‘Tariq’ ret homenatge a les cultures àrab i valenciana a través de les seues experiències acumulades al llarg de la seua vida en els països orientals.

‘Nits a l’Ermita’ finalitzarà en el mes d’agost amb una programació d’allò més variada. El dissabte 3 d’agost està programada la nit de rondalla, on el grup de folk Els Jovens posarà el ritme combinat la música i la cultura popular valenciana amb la seua visió del món. Els Jovens han estat guardonats en els Premis Ovidi 2018 i els Premis Carles Santos.

Per al 17 d’agost, la nit de flamenc amb Lidon Patiño presentant el seu espectacle ‘De Flamencas’. Patiño també ha estat guardonada en el XIX Certamen de Coreografia de dansa flamenca i en el Concurs Internacional de Dansa d’Almeria. Finalment, serà la nit de soca la que posarà punt final al cicle ‘Nits a l’Ermita’ el dia 31 d’agost amb les actuacions de Els Llauradors i la rondalla Primer de Maig, dos grups molt arrelats als orígens i les tradicions de Castelló.

COMPARTIR