Presentació del Triatlon de Benicàssim, que tindrà lloc el 3 de juny

1130

El regidor d’esports, Javier Alonso i la regidora de salut, Vanessa Batalla han presentat este matí el V Triatlón de Benicàssim junt amb els seus organitzadors, Gustavo Port, María Mir i Amador Melero, en representació de l’Associació d’Esclerosi Múltiple. Esta prova que es consolida any a any, tindrà lloc el diumenge 3 de juny a partir de les 8 del matí.

Javier Alonso ha destacat “el alt nivell que van tenint les proves esportives a Benicàssim, la qual cosa suposa un gran reclam perquè molta gent vinga atreta per participar en estos esdeveniments, però acabe tornant per a disfrutar del nostre paisatge i la nostra hospitalitat. Amb la qual cosa, no sols impulsem l’esport i la salut en la nostra ciutat, sinó també l’avanç econòmic del municipi”.

La prova del triplete es desenrotlla enguany en tres seccions o distàncies (half, olympic i spring) , segons reconeixement internacional:

  • HALF: 1.9 Km natació (1 volta) + 90 Km ciclisme + 21 km carrera a peu (2 voltes) . Puntuable per a la Copa no drafting F.T.C.V.
  • OLYMPIC: 1.5 Km natació (1 volta) + 44.5 Km ciclisme (1 volta) + 10 Km carrera a peu (1 volta) .
  • ESPRINT: 750 m natació (1 volta) + 17 Km ciclisme (1 volta) + 5 Km carrera a peu (2 voltes) . Puntuable per al Circuit Triatlon de la Diputació de Castelló.

En esta edició l’eixida i meta se situarà en l’avinguda Ferrandis Salvador, enfront de l’Escola de Vela i el recorregut s’ha simplificat apra minimitzar les molèsties pel pas dels participants, pujant en una sola ocasió al Desert dels Dinyes. El triatlón es disputa en set categories masculí i femení des de Cadet a Veterans III.

Des de l’organització s’ha destacat la incorporació de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló que no sols possibilitarà una gestió més solidària, sinó que s’involucra totalment en el desenvolupament, organització i promoció de la prova. Els organitzadors ha agraït també a l’ajuntament de Benicàssim, la seua col·laboració a fer que esta prova siga possible i oferir facilitats per a la disputa de la competició en el marc incomparable de la ciutat, les seues platges i el seu entorn natural.

COMPARTIR