Quinze restaurants posen el toc ‘gourmet’ al Benidorm Gastronòmic

1602

Del 12 al 20 de maig oferiran menús d’alt nivell a un preu de 40 euros Un total de 15 restaurants de Benidorm participen en el ‘Benidorm Gourmet’, una activitat que s’estrena enguany en el calendari gastronòmic i que ve a completar amb un toc d’excel·lència una oferta amb què Benidorm també vol ser un referent. L’alcaldessa en funcions, Ana Pellicer; el president d’Abreca, Javier del Castillo; i el padrí del Benidorm Gastronòmic 2018, Antonio Barco; han sigut els encarregats de presentar estes jornades ‘gourmet’, que s’inicien este dissabte, dia 12, i que es prolongaran fins al pròxim 20 de maig i en les que els establiments oferiran menús d’alt nivell a un preu de 40 euros.

Ana Pellicer ha disculpat la presència de l’alcalde Toni Pérez, que es troba a Colòmbia participant en un Fòrum Internacional sobre Destinacions Turístiques Intel·ligents, i va fer seues les paraules del primer edil al dir que “l’oferta gastronòmica de Benidorm es consolida cada any com un reclam cada vegada més important per als nostres visitants i, per descomptat, com una proposta més variada per als veïns i veïnes de Benidorm”.

També va agrair a Abreca la labor que està desenrotllant per a impulsar l’oferta gastronòmica de la ciutat, amb l’estreta implicació de la Regidoria de Turisme, i va destacar a més l’intens programa d’activitats complementàries que s’han previst a partir de dissabte que ve, 12 de maig i fins al diumenge 20 maig, i que consistiran en tastos i maridatges, degustacions o xarrades informatives sobre productes concrets.

Javier del Castillo va destacar l’interés que han posat en estes jornades tots els establiments participants, així com la qualitat dels productes i dels processos que es van a emprar en l’elaboració dels plats. L’objectiu va assenyalar que és “donar una imatge de qualitat de la gastronomia de Benidorm, de la qual hem de sentir-nos orgullosos. Junt amb les Jornades de la Cullera, el Concurs de Tapes i les Jornades de l’Arròs, el ‘Benidorm Gourmet’,-dijo-, aportarà un toc d’excel·lència i d’alta qualitat a l’oferta culinària de Benidorm”. Castillo va anunciar al seu torn la cancel·lació de la Fira Gastronòmica que estava previst celebrar a mitjan este mes, al coincidir amb les dates d’altres esdeveniments gastronòmics d’àmbit nacional i provincial que havien minvat l’assistència de proveïdors i expositors.

Els restaurants que participen en esta primera edició del Benidorm Gurmet són: Belvedere, Bolikki Lounge Restaurant, Club Nàutic, Conbrassa, El Barranco, L’Hostal, Jardí Mediterrani, L’Antiga Sidreria, La Cava Aragonesa, Els Dunes Suites, Punt de Sal, Són de Mar, Taita, Vila Venècia Hotel Boutique i Va vindre Wine and Cheese.

COMPARTIR