Satrústegui, Castells i Muguruza signaran autògrafs el divendres a la Tenda Orange de Ruiz Zorrilla

    2865

    Dijous passat, 14 de novembre, es va celebrar el primer ‘Supporters *Day’ de la temporada en la Llotja VIP de Castalia. Després de l’èxit de la jornada, el club vol que afició i equip continuen caminant junts. Per això, qualsevol afeccionat que ho desitge tindrà la possibilitat de conéixer de prop a tres jugadors del primer equip del CD Castelló divendres que ve, 22 de novembre.
    Eneko Satrústegui, Marc Castells i Muguruza, tres jugadors clau del quadre d’Óscar Cano, signaran autògrafs, així com qualsevol peça oficial del club a tot aquell ‘orellut’ que s’acoste a la Botiga Orange del carrer Ruiz Zorrilla (Porta del Sol). Durant la signatura, que començarà a les 18:00h, els afeccionats també podran realitzar-se fotografies per a capturar aqueix bonic moment. No hi ha dubte que tant l’afició com els jugadors viuran, de nou, una experiència inoblidable.
    Cal recordar que, des d’el mes d’agost passat, el CD Castelló i Aurenja tenen un acord de col·laboració amb la finalitat d’acostar el club als seus afeccionats i, durant els pròxims mesos, es realitzaran moltes més.

    COMPARTIR