Suera aspira a convertir-se en la Capital del Turisme Rural 2021

997
Suera. Capital del Turisme Rural 2021

Suera és un dels 25 municipis de la Comunitat Valenciana i dels 10 de la província de Castelló que aspiren a convertir-se en la Capital del Turisme Rural 2021. «Ens pareix una iniciativa fantàstica per donar a conèixer i visibilitzar els municipis», manifesta José Martí, alcalde de Suera. Una atenció que, opina Martí, beneficiarà a l’economia i projecció de la localitat.

En aquesta quinta edició del concurs, organitzat pel portal web EscapadaRural.com, són 247 municipis els aspirants a la capitalitat turística. El 14 d’abril es coneixeran quines són les 10 localitats finalistes i s’obrirà un període de votacions fins al 14 de maig. El poble més votat es convertirà en la Capital de Turisme Rural 2021 i serà anunciat el 18 de maig. «A nosaltres ens faria molta il·lusió ser el primer poble de la Comunitat Valenciana en guanyar el concurs», afirma Martí.

«Suera té molt per oferir. Tenim rutes de senderisme per gaudir del Parc Natural de la Serra d’Espadà i som un poble molt festiu», afegís l’alcalde. Entre una agenda plena d’esdeveniments, en temps sense pandèmia, destaca la mostra etnològica «Suera: un poble al carrer», que va guanyar el guardó a Turisme Cultural dels Premis Turiscope al 2019. Martí no s’oblida d’un altre municipi candidat, Fonts d’Aiòder, que pertany junt a Suera a la Mancomunitat Espadà-Millars. «Aquesta candidatura també és molt bona senyal, ja que aportarà un grau més de visibilitat al nostre territori que té una amplia oferta de turisme rural», conclou l’alcalde de Suera.

Mes informació de turisme de Castelló a www.castellonvirtual.es

COMPARTIR