Transició Ecològica completa l’aforament en la primera activitat de las Nits de Rates Penades

  589
  El Molí la Font de Castelló

  Els assistents realitzen amb detectors d’ultrasons un seguiment d’una de les colònies d’aquest mamífer més important d’Europa

  El Molí la Font de Castelló va acollir aquest divendres a la nit la primera activitat de les Nits de Rates Penades amb l’aforament complet. El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, va assistir a la cita i destaca que han organitzat aquesta iniciativa amb la col·laboració de la Fundació Limne per a posar en valor el paratge del Molí la Font i la seua colònia de ratapinyades, una de les més importants d’Europa amb 1.500 exemplars.

  Els assistents van participar en un seguiment a través de detectors d’ultrasons i van poder percebre tres de les espècies que habiten en una de les coves del Molí la Font: Eptesicus, Miniopterus i Myotis Capaccini. Les dues pròximes jornades de les Nits de Rates Penades seran el 28 d’agost, a partir de les 21 hores, i el 18 de setembre, des de les 20.30. L’aforament està limitat a 20 persones d’acord amb les indicacions sanitàries. Els interessats es poden inscriure’s en participa@limne.org.

  COMPARTIR