Turimaestrat, la casa rural a Sant Mateu per a gaudir d’un Slow Travel en Castelló

356
Vacaciones rurales en Castellón
Vacaciones rurales en Castellón

Hi ha una manera de viatjar que no té a veure amb les presses, amb l’estrés i sí amb la possibilitat de gaudir tot el que ofereix el viatge. Amb calma, amb paciència i deixant que les meravelles del viatge ens sorprenguen. Amb aquesta manera de viatjar es gaudeix tot millor i l’experiència de les vacances rurals a Castelló és més intensa.

El Slow Travel és una tendència que es va imposant a poc a poc i que permet que molts viatgers realitzen les seues vacances d’una manera més agradable i que puguen gaudir més i millor de l’estada.

El Slow Travel és tendència per a viatjar amb tranquil·litat

El Complejo Rural Turimaestrat és un allotjament perfecte per a gaudir d’una experiència Slow Travel a l’interior de Castelló. T’oferim una casa rural con encanto a Sant Mateu. Una experiència agradable per a gaudir de molts dels pobles de l’interior de Castelló, ja que la població està situada a la comarca del Baix Maestrat, que compta amb una zona de costa, amb les platges de Alcossebre, Peníscola, Benicarló i Vinaròs, i la zona de l’interior, que bufona amb l’Alt Maestrat i Els Ports.

Això vol dir que hi ha dues opcions molt diferents per a l’escapada rural. Gaudir d’una jornada a la platja i descobrir la ciutat de Peníscola, que sempre és una bona idea per a uns dies de vacances rurals a Castelló, però també descobrir un altre dels Pobles Més Bonics d’Espanya, en aquest cas Morella.

La gastronomia pròpia de la costa i l’interior de la província de Castelló és un dels arguments per a gaudir d’una visita a una de les casas rurales con encanto de Castelló. Gaudir de les rutes de senderisme per l’interior de Castelló o les rutes de senderisme per la Serra de *Irta, realitzar excursions a pobles pròxims i gaudir de la gastronomia de Castelló i totes les seues bondats és una bona manera de fer un viatge Slow Travel.

El Complejo Rural Turimaestrat és un allotjament rural que permet gaudir d’un Slow Travel, ja que ofereix una atenció personalitzada a cada hoste. Una experiència diferent, que permet integrar-se en la vida de Sant Mateu i descobrir tota la tranquil·litat i el confort que sempre és protagonista dels pobles de l’interior de Castelló.

COMPARTIR