Un total de 1.657 persones utilitzen el servei sanitari del Parc Gulliver

1279

La regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha explicat que des que el govern municipal va assumir la gestió directa de l’atenció sanitària al Parc del Gulliver, en compte d’una empresa privada, s’han realitzat 1.657 assistències a visitants del parc.

Concretament, estes assistències s’han realitzat en el període que va des del 16 de setembre de 2017 fins al 31 de març del 2018, en l’horari d’obertura del parc, on sempre hi ha present una persona professional d’infermeria que presta este servei sanitari.

El nou servici, gestionat de forma directa per part de la Regidoria de Parcs i Jardins, atén a tota persona que sol·licita la seua assistència en les instal·lacions del Gulliver.

La regidora Soriano ha destacat “la importància d’oferir a la ciutadania un servei complet i una experiència global en el Parc del Gulliver, un parc al qual estem tornant a donar la importància que mereix. Així, la millora del servici en benefici de tota la ciutadania en temes de salut i seguretat ha estat un tema clau per a nosaltres”.

COMPARTIR