Un total de 25 joves de Benicàssim reben les beques Fobesa per a estudiar en l’UJI

1369

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana *Marqués, al costat de la vicerectora d’estudiantat de la Universitat Jaume I, Inmaculada Rodríguez, el president del Grup Gimeno, Enrique Gimeno,el director general de *Fobesa, Juan Pablo Mateo i el gerent de la Fundació General, Juan Antonio Bertolín, han entregat hui les beques «*FOBESA» per als estudiants de grau de l’UJI residents a Benicàssim en un acte que ha tingut lloc al consistori *benicense.
Aquestes beques han tingut enguany 56 sol·licituds i han sigut dotades en conjunt amb 22.500 euros, diners que es destinarà a donar suport a 25 estudiants matriculats en el curs acadèmic 2018-2019 i residents a Benicàssim. Els becats obtenen així un finançament per a facilitar-los el pagament de les taxes universitàries vigents.
En total s’han repartit 10 beques per a estudiants de primer curs i quinze per a estudiants de segon curs i posteriors. Huit pertanyen a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques; onze a la Facultat de Ciències Humanes i Socials; un a la Facultat de Ciències de la Salut; i cinc a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.
L’import màxim per cada estudiant ha sigut de 1.000 €, cobrint l’import total de la matrícula si l’import era inferior. Per a la concessió d’aquestes beques s’han tingut en compte tant criteris acadèmics com econòmics.
Marqués ha manifestat que “aquest acte és realment significatiu lloc que posa de manifest els valors que hem de prevaldre en la nostra societat, si realment volem avançar socialment. D’una banda, és un exemple a seguir, el que una empresa privada ajude i col·labore desinteressadament als estudiants del municipi on es troba, ja que això significa creure en la labor social i la responsabilitat social corporativa. D’altra banda, la Universitat demostra tindre suficient flexibilitat per a acollir aquests programes que, al final redunden en benefici dels estudiants. I, en tercer lloc, és un vertader orgull tindre estudiants en el nostre municipi que continuen demostrant la seua vàlua i la seua ambició per millorar la seua formació i aconseguir un grau universitari, ja que una ciutat amb ciutadans més formats, és una ciutat que es garanteix el seu futur”.
Les beques FOBESA pretenen afavorir la formació dels estudiants de la Universitat Pública de Castelló i al mateix temps busquen projectar les sinergies entre el teixit empresarial i la comunitat universitària amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament social i econòmic del seu entorn més pròxim.

COMPARTIR