Un vídeo del CD Castelló anima als castellonencs a abonar-se al Club

  1066

  Després d’aconseguir l’increïble xifra de 11.710 abonats en Tercera Divisió, el C.D. Castelló ha llançat una campanya per a superar el rècord de 12.700 socis que ostenta el Real Oviedo des de la temporada 2004/05.

  Davall el títol “El millor de la vida és en blanc i negre”, en honor als colors del club, el departament de màrqueting ha realitzat un vídeo en què ressalta la importància de viure en albinegre.

  Una parella de nóvios, una ecografia o una instantània de Pelé i Maradona servixen per a argumentar que les millors coses de la vida són en blanc i negre.
  Instantànies de la lluna o d’un café en una tassa blanca il·lustren el sentiment d’una afició a què s’anima a arribar als 12.700 abonats.

  Des del club es mostren convençuts que el rècord d’abonats és possible. “Estem a menys de 1.000  Perquè el C.D. Castelló entre en la història del futbol espanyol, una oportunitat que no podem deixar escapar”, assegura Pepe Mascarell, director de l’Àrea de negoci del club. De fet està previst que el club servici en breu diferents accions per a captar a eixos mil abonats que falten “arribat el moment que ningú s’estranye de veure pels carrers de Castelló a  President, directius i jugadors per a convéncer a eixos pocs que ens falten” assegura Mascarell.

  Amb l’equip colíder del grup sext de la Tercera Divisió, la ciutat somia ara amb eixe rècord i amb l’anhelat ascens a segona divisió B

  COMPARTIR