Vectalia i l’Ajuntament planten 300 arbres en el Benacantil amb motiu del 50 aniversari de MASATUSA

1669

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i el vicepresident de Vectalia, Antonio Arias, han participat aquest matí en la plantació de 300 arbres d’espècies mediterrànies en el vessant de la muntanya Benacantil, amb motiu de la celebració del 50 Aniversari de Masatusa, la companyia que gestiona la concessió d’autobusos del transport públic municipal. La iniciativa contribuirà a reforestar és ‘pulmó verd’ emblemàtic d’Alacant als peus del Castell de Santa Bàrbara. També ha participat el regidor de Medi Ambient, Manuel Villar.

Luis *Barcala ha destacat el “compromís de Vectalia amb la ciutat d’Alacant celebrant, d’una forma sostenible amb la plantació d’aquests 300 arbres, el 50 aniversari de Masatusa, que coincideix amb la història de l’últim mig segle del transport urbà municipal de la ciutat”.

“És no solament un exemple de compromís amb la preservació del medi ambient, sinó també de l’esperit de servei cap a la ciutat d’una empresa que ha crescut al llarg de cinc dècades compromesa amb Alacant i els alacantins”, ha afegit l’alcalde.

Antonio Arias ha reafirmat les paraules de l’alcalde sobre el compromís de Vectalia i Masatusa amb Alacant i ha explicat que “s’han plantat 300 arbres, un per cada empleat de la plantilla de l’empresa, per a celebrar aquesta efemèride que reforça la seua alicantinidad i el sentit de vinculació i pertinença de *Masatusa i dels seus empleats a la ciutat d’Alacant”

300 arbres mediterranis

Els empleats i familiars de la concessionària del transport urbà municipal ha plantat 300 arbres de diferents espècies, concretament, 60 arbres de cadascuna de les següents espècies: pinus helepensis CT3,Cepressus sempervivens CT5, Olea europea var sylvestris C-10, Tetraclinis articulata CT 3 i Cerartonia CT 10.

La plantació s’ha realitzat al llarg d’aquest matí i per a recordar aquest dia s’ha descobert una placa commemorativa en el mur de contenció del vessant a l’altura de l’Avinguda Vázquez de Mella núm. 3 (just en la bifurcació on comença el carrer Cuesta de la Fàbrica) per l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala i el vicepresident i conseller delegat de Vectalia, Antonio Arias.

50 anys de *autobúses urbans

El 15 de novembre es van complir cinquanta anys de l’inici del servei municipal de transport amb autobús d’Alacant. En 1969, la ciutat deia adeu al tramvia i apostava per la modernitat i el desenvolupament del pla de mobilitat incorporant l’autobús com a mitjà de transport municipal. L’empresa que va guanyar el concurs públic va ser “Marcos Sánchez, Transport Urbà S.A, integrada hui dia dins del hòlding Vectalia i a la qual es coneix comunament com Masatusa.

COMPARTIR