Ximo Puig i José Martí visiten Vilafranca per a conéixer els danys del temporal

566

El president de la Generalitat Ximo Puig i el president de la Diputació de Castelló, José Martí, han visitat Vilafranca per a conéixer els danys produïts per la borrasca Gloria i el temporal de neu de començaments de setmana. En la visita han estat acompanyats de l’alcaldessa, Slivia Colom, així com de membres de la corporació local i el diputat de bombers entre altres.

Els representants de les administracions autonòmica i local han pogut conéixer de primera mà alguns dels danys patits pel municipi dels Ports. D’aquesta forma, s’han interessat pels desperfectes en edificis i instal·lacions municipals, així com per la indústria i ramaderia locals. Tampoc ha faltat esment als danys en habitatges particulars patits pels veïns i veïnes.

Tant Puig com Martí han afirmat que les institucions ja treballen per a ajudar als municipis afectats per la borrasca Gloria a tornar a poc a poc a la normalitat. Totes dues administracions empren i empraran diversos recursos per a ajudar a les localitats afectades.

Per part seua, l’alcaldessa de Vilafranca ha agraït al Consorci Provincial de Bombers i a Protecció Civil el seu treball i implicació per a netejar la neu de carreteres, carrers i accessos. En aquests moments el municipi manté restringida part de la circulació a causa de l’acumulació de neu i falta d’aparcament. José Martí també ha volgut felicitar pel seu treball al Consorci i a Protecció Civil, així com a la UME, per ajudar a tornar a la normalitat als municipis castellonencs.

Silvia Colom també ha volgut agrair a l’administració provincial i autonòmica la seua ajuda en tot moment als ajuntaments afectats, tant durant com després del temporal. La primera edil també ha tingut paraules per a Ximo Puig i José Martí als qui ha agraït la seua visita a Vilafranca per a conéixer l’estat de danys i interessar-se en primera persona pels vilafranquins i vilafranquines.

Dilluns que ve començarà el termini de valoració de desperfectes per part de les administracions. Els ajuntaments com el de Vilafranca que han patit greus conseqüències per la neu presentaran una primera valoració de danys. Cal assenyalar que, fins que la neu no desaparega per complet, no es podrà valorar completament el nivell de danys patits a nivell local, particular i indústria.

COMPARTIR