300 nous arbres pel Poligón de Les Atalayes d’Alacant

1084

L’Ajuntament d’Alacant a través de la regidoria d’Infraestructures i el departament de parcs i Jardins que dirigix l’edil socialista Gloria Vara, posarà en marxa el projecte de millora paisatgística en els vials del polígon industrial de les Talaies, amb una inversió total de 314.999,82€ i un període d’execució de quatre mesos.

L’objectiu principal del projecte és reformar l’entorn enjardinant de la zona, contribuir a millorar la seua integració paisatgística i mediambiental, a més de regenerar per complet la seua imatge. En total, amb esta intervenció es van a plantar 17.190 arbustos de diferents espècies i 364 arbres que seran distribuïts per tot el polígon.

L’edil d’Infraestructures ha afegit que “es tracta d’unes instal·lacions que han d’estar en perfectes condicions per als treballadors i les organitzacions que operen diàriament en el polígon” i ha remarcat que “ la plantació de diverses espècies vegetals contribuïx a millorar la seua imatge, apostant així per la competitivitat en els emplaçaments empresarials de la nostra ciutat.

El projecte es troba en procés de licitació sostenible i la data límit de presentació de les ofertes conclou el pròxim 19 de febrer.

Des de l’àrea de parcs i Jardins informen que se’n va a procedir a més a millorar paisatgísticament els vials i l’entorn del polígon, per a anar modificant el seu aspecte i pal·liar l’actual estat en què es troba. Per tant, el Polígon de les Talaies comptarà amb una imatge homogènia gràcies a la integració paisatgística i mediambiental.

L’edil de de parcs i Jardins, ha destacat que es tracta d’un dels Polígons més importants de la ciutat, en el que desenrotllen la seua activitat més de 200 empreses de diversos sectors, per la qual cosa és una àrea vital de creixement econòmica i ocupació.

L’Ajuntament d’Alacant, pretén amb esta actuació, donar una cohesió paisatgística a l’estat actual del Polígon de les Talaies. Una vegada realitzades les plantacions es realitzaran una sèrie de tractaments que milloraran l’estructura i les qualitats del sòl per a regenerar-ho, la qual cosa ajudarà a estimular el creixement de la vegetació.

COMPARTIR