Avancen les obres de la carretera N-232

526

Les obres de la carretera nacional N-232 en el tram que va des del Pont de la Bota fins a la Masia de la Torreta avancen a bon ritme. D’aquesta manera, les diferents infraestructures que componen aquest nou traçat de la via com els viaductes i túnels comencen a agafar forma. Així, aquest projecte de millora de l’N-232 compta amb una inversió de 42.384.566,57 euros, dels quals 2.156.176,04 euros estan destinats a les actuacions de protecció ambiental d’aquest projecte.

Aquest matí l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la Subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, així com altres regidors i regidores de l’ajuntament de Morella i tècnics de les obres han visitat el desenvolupament del projecte junt amb el cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a la Comunitat Valenciana, Josep Vicent Pedrola, i el Director de l’Obra, Vicente Ferrer.
Així, Rhamsés ha destacat que “aquesta és una infraestructura molt important per al futur socioeconòmic de Morella i tota aquesta zona, ja que millora les comunicacions entre aquesta i els nuclis de població més grans”. L’edil ha comentat que “ens alegra veure com es desenvolupen les obres de l’N-232, les quals esperem que no paren i siguen una realitat al més prompte possible”.

D’altra banda, tant el Director de l’Obra, com el cap de la Demarcació de Carreteres han explicat que es tracta d’un traçat que aprofita el passadís de l’actual carretera, de manera que el millora utilitzant diferents viaductes i túnels o falsos túnels. Aquest nou traçat millora la capacitat, funcionalitat i seguretat viària de la carretera actual i disminueix els temps de recorregut. A més, la nova carretera comptarà amb una calçada de dos a tres carrils de manera que hi haurà un de cada sentit més un carril addicional en rampa per als vehicles lents en l’ascens al Port de Querol.

COMPARTIR