Beneixama ja tè una xarxa d’aigua potable renovada

1375

La Diputació d’Alacant ha conclòs les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable de diversos carrers del nucli urbà de Beneixama, un projecte que ha comptat amb un pressupost total de 282.569 euros i que ha sigut sufragat en un 95 per cent per la institució provincial amb una aportació de 268.440 euros.

El diputat de carreteres, Juan Molina, i l’alcalde de la localitat, Vicente Ibáñez, han firmat este matí l’acta de recepció d’esta important actuació que, tal com ha explicat el responsable provincial, està inclosa en el Pla d’Obres i Servicis de 2016.

Des de la Diputació d’Alacant col·laborem permanentment amb els nostres municipis en el manteniment, millora i renovació d’este tipus d’infraestructures per a, d’esta manera, ser més eficaços i eficients en l’estalvi, la gestió i la garantia del servei d’aigües”, ha manifestat el diputat.

L’actuació, que es va iniciar el passat mes de juliol, ha consistit en la renovació de la xarxa d’aigua potable de fibrociment existent en uns quants carrers de la localitat. A més, els treballs han contemplat la renovació de la canonada d’impulsió, la reposició de la pavimentació de les voreres i calçades de la zona i la instal·lació de la senyalització horitzontal i les canalitzacions d’enllumenat.

COMPARTIR