Castelló reforçarà el servei de transport públic durant el Carnestoltes del Grau

2195

Castelló potenciarà el transport públic durant el Carnestoltes del Grau amb un servei especial de TRAM. Així, el divendres 21 de febrer, el TRAM estarà en funcionament fins a les 3.00 hores de la matinada, amb una freqüència de 60 minuts; i com a principal novetat, el dissabte 22 s’ampliarà l’horari del servei fins a les 6.00 hores, amb una freqüència de 30 minuts.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha destacat “l’aposta del govern municipal per fomentar l’ús del transport públic en dates assenyalades”. L’edil ha assegurat que amb això es pretén que els assistents al Carnestoltes del Grau puguen gaudir de les activitats sense preocupar-se per haver de conduir el seu vehicle privat. “Amb mesures així es facilita la vida de totes i tots, a més de reduir la contaminació i millorar la seguretat viària”, ha valorat.

L’ampliació horària del servei de transport públic durant aquesta mena d’esdeveniments constitueix una mesura habitual a Castelló. Exemple d’això és la celebració del Nadal, quan es va incrementar l’horari de disponibilitat tant de TRAM com d’autobús durant diversos dies. En aqueix sentit, el tinent d’alcalde del Grau, Rafa Simó, ha subratllat la importància d’un servei com aquest perquè totes i tots puguen gaudir d’un Carnestoltes del Grau “que s’està consolidant com un referent d’aquesta classe de celebracions”. I és que l’esdeveniment és un atractiu turístic més per a la ciutat, com així ho ha apuntat la presidenta del Patronat Municipal de Festes, Pilar Escuder.

Gràcies a aquesta iniciativa, les veïnes i els veïns de Castelló podran centrar-se en gaudir de l’àmplia agenda d’activitats prevista per a aquesta edició del Carnestoltes del Grau. Entre ells destaquen actes com la Cridà Infantil, que partirà des del renovat parc de la Panderola el 21 de febrer a les 18.30 hores. Els actes centrals arribaran el dissabte 22 de febrer, amb la desfilada infantil al migdia i la gran desfilada a les 19.00 hores. Per a l’últim dia, el diumenge 23 de febrer, el Patronat Municipal de Festes dirigit per Pilar Escuder ha preparat una programació variada en la qual ressalta l’Enterrament de la Sardina, a la Panderola a partir de les 18.00 hores.

COMPARTIR