Cinc ajuntaments assisteixen a la representació de Tosca de la mà de l’àrea de Cultura de la Diputació

1380

L’àrea de Cultura de la Diputació de València i el Palau de les Arts impulsaren en 2017 un conveni de col·laboració mitjançant el qual es va poder produir una òpera en xicotet format, muntada sobre un camió escenari que durant l’estiu passat va visitar diverses municipis i comarques valencianes. La coneguda com gira de “Les Arts Volant”, va poder recalar en un total de deu municipis, que acolliren a les seues places un vistós espectacle, tan poc habitual com és el de l’òpera volant o portàtil.

El mateix conveni de col·laboració va traure com a segona derivada una sèrie de visites als assajos generals de les principals obres, produïdes pel Palau. Així obres como Peter Grimes (2017), Il Corsaro (2018), i ara Tosca (2018), han pogut rebre fins un total de 900 veïns de 17 municipis valencians.

Esta vesprada és el torn d’Albalat de la Ribera, Benigànim, Casinos, Quatretonda i Rafelbunyol que assistiran, a les 18:00, a l‘assaig general de Tosca, de Giacommo Puccini, un intens drama d’amor en Roma que culmina amb una de les morts més belles de la història de l’òpera.

Amb Tosca es tanca un cicle de visites a concerts acordats al passat conveni entre el Palau i l’Àrea de Cultura dirigida pel diputat Xavier Rius. Donada la bona acollida de tota l’activitat generada, en breu temps es materialitzarà un nou acord que formalitzarà les activitats que tindran continuïtat en el present any.

COMPARTIR