El 54 Sexenni es presenta a la fira B-Travel de Barcelona

1782

El dissabte es va presentar en Saló Internacional de Turisme de Catalunya, anomenat també fira B-Travel, el 54 Sexenni de Morella que tindrà lloc del 18 al 27 d’agost. L’acte ha tingut lloc en el pavelló de la Comunitat Valenciana i ha estat presentat pel reconegut periodista Víctor Amela. En aquest, han intervingut l’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, i el president de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España, Fran Mestre.

L’alcalde ha destacat “la singularitat del festa d’orígens al segle XVII fa que tinga un atractiu especial i volem donar-nos a conèixer en un turisme tant proper com és el català”. A més ha indicat que “el 54 sexenni ja està en marxa. Danses i carrers ja agafen marxa gràcies a l’esforç de la societat morellana que està sent molt important per preparar el millor sexenni possible. Finalment Ripollés ha agraït que “sempre és un plaer promocionar Morella a Catalunya, terra d’acolliment de molts emigrants morellans en el segle XX, que encara continuen la seua estreta relació amb la nostra ciutat”.

La fira B-Travel , celebrada en el recinte de Fira de Barcelona de Montjuic, promociona més de 40 destinacions internacionals a més de totes les Comunitats Autonòmiques. També compta amb més de 200 expositors nacionals i internacionals com agències de viatges o turoperadors.

D’altra banda s’ha presentat l’Associació de los Pueblos más Bonitos de España per part del seu president Fran Mestre. “Per l’Associació és fonamental donar-se a conèixer en tot el país , ja que la majoria de turisme que mou aquesta associació és un turisme nacional” ha destacat el president.

COMPARTIR