El pàrquing subterrani d’Almassora obrirà durant les 24 hores per Santa Quitèria

1251

El pàrquing de la plaça Pere Cornell obrirà durant les 24 hores durant les festes patronals de Santa Quitèria. Després de l’acord aconseguit pel consistori amb la firma que administra la instal·lació, l’ampliació de l’horari permetrà “que tant visitants com a veïns puguen fer ús d’aquest servei sense limitació horària i gaudir de les celebracions amb tranquil·litat”, com ha destacat l’edil de Comerç, Roger Beltrán.

Així mateix, la representant de la gestora, Gema Agost, ha confirmat durant lapresentació de la promoció que crearan una abonament de 30 euros per als nou dies d’actes programats. D’aquesta manera, els clients “podran accedir al pàrquing des de la mitjanit del divendres 18 de maig i guardar els vehicles fins a última hora del diumenge 27”, tal com ha confirmat Agost. Aquest abonament haurà de sol·licitar-se al personal del centre de control de la instal·lació de Pere Cornell.

Per la seua banda, el comissari cap de la Policia Local d’Almassora, Roberto Verdoy, ha confirmat que els accessos i les eixides a l’aparcament subterrani tindran algunes limitacions de pas, coincidint amb la programació d’actes festius. Durant la vesprada del dilluns 21 de maig, l’entrada estarà restringida de 20.00 a 22.00 hores, en celebrar-se la processó del trasllat des de l’església del Crist. També el dia de Santa Quitèria, dimarts 22 de maig, l’eixida del carrer San Salvador romandrà tancada de de 9.00 a 17.00 hores.

Fora de la setmana gran, dissabte 12 de 17.00 a 00.00 hores, l’entrada i l’eixida al pàrquing estan condicionades pel pas de les carrosses del Pregó. Diumenge 13 de maig, de 18.00 a 22.00 hores i coincidint amb l’arribada de la Romeria a la població, l’entrada quedarà tancada, però sí serà possible eixir de la instal·lació.

Autobús gratuït per la Romeria de Santa Quitèria

Igual que en anys anteriors, l’Ajuntament d’Almassora habilitarà un servei de transport públic fins a l’ermita de Santa Quitèria durant el diumenge 13 de maig. Com ha confirmat l’edil de Participació Ciutadana, Susanna Nicolau, la ruta “serà gratuïta i tindrà una freqüència de pas de 30 minuts, a més d’arribar, fins al districte marítim”.

En aquest sentit, tant el primer servei d’anada (a les 8.30 hores), com l’últim trajecte de tornada a la població (a les 18.30 hores) tindran l’origen i el final en la intersecció del Camí de la Mar amb el passeig Marítim. L’autobús també tindrà dos punts d’accés en l’avinguda José Ortiz i altres dos en els carrers Boqueres i Santa Quitèria, respectivament.

COMPARTIR