El Patronat de Festes aprova el programa de la Magdalena 2018

1550

El Consell Rector del Patronat de Festes ha aprovat hui el programa per a la Magdalena 2018. Les festes, que se celebraran del 3 a l’11 de març, comptaran amb més de 250 actes per a tot tipus de públics. Entre aquests actes no faltaran els més tradicionals, com el Pregó, la Romeria de les Canyes, la Desfilada de Gaiates i l’Encesa de Gaiates, l’Ofrena a la Mare de Déu del Lledó o el Magdalena Vítol, que com cada any posarà el fermall d’or a les festes fundacionals de la ciutat de Castelló.

Una de les principals novetats que s’incorpora al programa de la Magdalena 2018 és l’I Festival Magdalena Romàntica, que se celebrarà el 9 de març en la plaça Major amb les actuacions dels murcians Parrandboleros i de Jacaranda. Aquesta oferta musical se sumisca a concerts d’artistes de renom com David Otero, exmembre d’El Canto del Loco; David Bustamante, Zoo o la Raíz, que ompliran de ritme els 9 dies de festa.

La pirotècnia no faltarà a la seua cita amb la Magdalena. Del 5 a l’11 de març se celebrarà el XXIV Concurs de Mascletaes Ciutat de Castelló mentre que el VIII Festival Internacional de Pirotècnia Ciutat de Castelló, tindrà lloc del 7 al 10 de març en el recinte Camí d’Almalafa. El dissabte dia 10 es dispararà una mascletà mixta en el port pesquer de Castelló. No faltaran la popular Nit Màgica, a càrrec de Xarxa Teatre, ni la tradicional Enfarolà del Campanar del Fadrí.

El FAMM! (Festival d’Animació i Música de Magdalena) ambientarà els carrers de Castelló amb la millor música internacional amb més de 30 bandes, agrupacions i companyies, entre les quals destaquen Liviana & Banovcanka Chobi Orchestra, d’Eslovàquia; Siroki, de Bòsnia i Hercegovina; a més de la banda castrense Fanfarre de la Police Cantonale Baudoise, de Lausana (Suïssa); o les gaites dels escocesos Stow Borders Pipe Band i l’animació de Maracaibo Teatre i Todozancos, entre uns altres, en la desfilada del FAMM!. A més, els Germans Moreno, els Barlou, Contaminando Sonrisas o José Ferreas & Isidro Silveira arrancaran aplaudiments en Hort dels Corders amb una nova edició del Magdalena Circus. El Tombacarrers o el Coso Multicolor no faltaran a la seua cita anual amb la Magdalena.

COMPARTIR