El pavelló del Raval acull aquest cap de setmana la Gaming Experience Gandia

1193

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant i Jose Camarasa, responsable de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Omega World Games, han presentat aquest matí en roda de premsa la “Gaming Experience Gandia” que es desenvoluparà al pavelló del Raval els dies 4 i 5 de maig a horari d’11 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Lydia Morant ha explicat que es tracta d’un esdeveniment nou de caràcter lúdic festiu “diferent dels que s’organitzen habitualment a Gandia i que compta cada vegada amb més participants en trobar-se els esports electrònics en auge. Esperem que els joves i els que no els són tant puguen gaudir de totes les competicions i de les activitats que s’han programat de forma paral·lela”.

Per la seua banda, Jose Camarasa ha explicat que esperen de 1.000 a 1.200 persones durant el cap de setmana entre gamers i espectadors. D’aquesta quantitat de persones, el 73% són gandians mentre que la resta procedeixen de la comarca i altres províncies com Alacant, Castelló o de la regió de Múrcia.

Camarasa ha explicat que a la zona PS4 es podrà gaudir de tornejos de FIFA i Fortnite, mentre que a la zona Nintendo, les competicions seran de Smash Bros i Mario Kart. “Actualment aquests quatre tornejos estan pràcticament complets tot i que es farà una llista de reserva per si alguns equips o competidors no compareixen”.
El pavelló del Raval comptarà per a aquesta ocasió amb una gran pantalla on es retransmetran les partides de League of Legends on competiran 8 equips, a més d’una zona de marxandatge i d’alimentació.

A la zona Drive hi haurà quatre simuladors amb el nou Gran Turisme Sport mentre que a la zona VR, els assistents podran gaudir dels últims jocs de realitat virtual.

Camarasa també ha destacat que per primera vegada s’introdueixen les competicions dels jocs Apex i Brawl Stars. “Dos jocs que estan entrant molt fort en el mercat que ja compten com molts seguidors”

L’entrada és gratuïta però ha de ser adquirida amb anterioritat a les oficines del Servei d’Esports o al web www.omegawg.com.

COMPARTIR