Es presenta el primer Open Boulder Urbà Jeanstrack-Morella

1413

Aquest innovador campionat organitzat per ESPEMO pretén ser una cita obligada en el panorama de l’escalada

Es celebrarà el 19 i 20 de maig i hi hauran 80 participants, entre els que estaran destacats escaladors i escaladores de tot el país.

El pròxim 19 i 20 de maig es celebrarà en primer Open Boulder Urbà Jeanstrack-Morella. Aquest campionat d’escalada vertical organitzat per ESPEMO, i amb la col·laboració de la marca esportiva local Jeanstrack i l’Ajuntament de Morella, omplirà d’escaladors els carrers de Morella amb un circuit que tindrà diferents proves a l’aire lliure per distints indrets del municipi. El cap de setmana estarà replet d’activitats, ja que a més de la pròpia competició també es realitzaran exhibicions i masterclass entre d’altres.

La regidora d’esports, Lola Viñals, ha destacat que “aquesta iniciativa innovadora, de la qual l’Ajuntament ha col·laborat en tot lo possible, es suma a la important l’oferta que té la ciutat en els diferents esdeveniments esportius al llarg de l’any”. Al mateix temps que ha recalcat “ la implicació de ESPEMO en la societat morellana organitzant multitud d’activitats periòdicament. És un luxe tenir a Morella aquesta associació esportiva referent en tota la Comunitat Valenciana”.

L’especialitat d’escalada Boulder consisteix en escalar blocs de roca o petites parets, que poden ser de màxim 8 metres, sense materials de subjecció com cordes o arnesos.

Entre els participants més coneguts estaran Pol Roca, Chaiyà García, Carlos Catari, Christian Gutiérrez, Nacho Sánchez, Isaac Estévez o Marc Guardia, en la part masculina, i Francis Guillen, Shirley o Mari Alarcón en la part femenina.

La programació de les principals activitats començarà el dissabte 19 a les 10:00h amb la classificació que durarà fins les 15:00h. Per la vesprada a les 16:30h es durà a terme una masterclass de gimnàstica funcional per a escaladors i a les 18:00h es celebrarà la gran final amb l’entrega de trofeus d’aquesta. A continuació al carrer Blasc d’Alagó es realitzarà la prova del “Lance del Jamón” i conclourà la jornada amb la festa Petzl.

El diumenge 20 a les 10:00h es realitzarà una prova de velocitat al rellotge de sol. Després a les 11:00h es portarà a terme una exhibició de “lances” al rocòdrom i per finalitzar el cap de setmana hi haurà una escalada en corda al campanar del centre de salut.

Les inscripcions estan obertes fins el 17 de maig i les places són limitades.

COMPARTIR